Med 20. in 23. septembrom se je SIP ponosno udeležil največjega kmetijskega sejma na Poljskem – Agro Show Bednary 2024. Ta dogodek je bil za nas priložnost, da predstavimo sodobne rešitve na področju kmetijske mehanizacije ter se srečamo s kmeti, strokovnjaki iz industrije in našimi poslovnimi partnerji.

SIP – 70 let izkušenj na področju kmetijske mehanizacije – ta jubilejna izdaja je bila posebna. Na naši stojnici št. 191 v sektorju B smo predstavili široko paleto strojev, vključno z najnovejšimi modeli zgrabljalnikov in kosilnic, prilagojenih kmetijam vseh velikosti. Med njimi je bill tudi zgrabljalnik SIP STAR 930|28 TC H, ki je bil med obiskovalci zelo priljubljen.

Med sejmom so nas obiskale številne stranke, s katerimi smo imeli plodne pogovore o prihodnosti kmetijstva in sodobni tehnologiji. Ne le da smo predstavili svojo ponudbo izdelkov, ampak smo tudi vzpostavili nove poslovne odnose in okrepili sodelovanje z našimi partnerji.

Uspeh sejma je bila prodaja enega od najnovejših modelov zgrabljalnikov SIP STAR 930|28 TC H z delovno širino 9,3 m. Stroj v polni opremi bo zaradi sodelovanja s pooblaščenim prodajalcem SIP – podjetjem Agrokompani Markusy – prejel gospod Michał, ki vodi kmetijo v vojvodstvu Warmińsko-Mazurskie.

Agro Show Bednary 2024 je za nas še en korak pri vzpostavljanju močnega položaja na poljskem trgu. Ponosni smo na plodna srečanja in številne razprave, ki nas približujejo razumevanju potreb današnjih kmetov. To nam omogoča, da ponudimo stroje, ki so kos izzivom sodobnega kmetijstva.

Zahvaljujemo se vsem, ki so obiskali našo stojnico in z nami preživeli čas na sejmu. Vaša podpora in zanimanje nas spodbujata k nadaljnjemu delu in razvoju.

Se vidimo na naslednjih strokovnih dogodkih!