Ambasadorji blagovne znamke SIP niso le naše stranke, so naši dolgoletni partnerji in utelešajo naše vrednote.  

SIPambasadorji celovito razumejo blagovno znamko SIP. Večinoma so lastniki celotne linije strojev – kosilnic, obračalnikov in zgrabljalnikov in zelo dobro poznajo vse SIP tehnologije. Poleg tega so tudi strastni komunikatorji, ki jih navdušuje promoviranje naše blagovne znamke in jo z veseljem predstavljajo v svoji regiji in širše.

SIP ambasadorji s svojimi aktivnostmi prispevajo k rasti in uspehu blagovne znamke. Sodelujejo pri organizaciji demonstracij SIP strojev ter pripravi oz. postavitvi demonstracijskih površin. Pogosto za demonstracije in ostale aktivnosti ponudijo prav svoje površine,  na dogodkih pa sodelujejo tudi pri predstavitvi strojev.

Vključeni so v pripravo promocijskih vsebin, kot so videi in intervjuji, v katerih predstavljajo spravilo krme s travinja s svojimi SIP stroji na svojih kmetijah. Tako soustvarjajo vsebine, ki jih lahko preko različnih medijev predstavimo širšemu občinstvu.  Pomembni so tudi pri spodbujanju obiskov SIPovih razstavnih prostorov na številnih sejmih in razstavah doma in po svetu, kjer z veseljem delijo svoje izkušnje z našimi stroji, prav tako pomagajo pri organizaciji skupinskih obiskov tovarne v Šempetru.

Naši ambasadorji so tudi zelo pomemben člen pri razvoju novih tehnologij in preizkušanju obstoječih. S svojim znanjem in dragocenimi izkušnjami ter tudi s specifičnimi potrebami s katerimi se srečujejo pri spravilu krme s travinja pomembno prispevajo k izboljšavam in inovacijam, ki so vgrajene v naše stroje.  Ključni so torej za razvoj zanesljivih, trpežnih in enostavnih za uporabo, z eno besedo, robustnih SIP strojev.

S programom SIPambasadorstva smo pričeli v začetku leta 2020, ko smo na sejmu Agritech v Celju razglasili prvih 8 SIPambasadorjev v Sloveniji. To so bile Kmetija Lovšin, Kmetija Turnšek, Kmetija Cetl, Kmetija Berus, Kmetija Suhodolnik, Kmetija Flis, Kmetija Pr’Grošeljnu in Kmetija Medved. Čez dve leti smo prav tako na sejmu Agritech za SIPambasadorja razglasili razglasili Kmetijo Grabner, istega leta na sejmu AGRA pa še Kmetijo Bračko, ki je tako postala deseti SIP ambasador v Sloveniji.

V letu 2023 smo program ambasadorstva razširili še v tujino in na sejmu Agrotech, v Kielcah na Poljskem razglasili prvega tujega SIP ambasadorja, ki je postala družinska kmetija Ciasnocha iz  jugovzhodnega dela Poljske. Istega leta  smo na sejmu AGRA naziv SIP ambasadorja v Sloveniji podelili še Kmetiji Kavčič.

Tudi v letu 2024 smo dobili novega poljskega ambasadorja, posestvo GR Kalak, ki ga vodi g. Jacek Kalak. Tradicionalno na sejmu AGRA pa smo naziv slovenskega SIP ambasadorja podelili Kmetiji Četina, ki jo v neposredni bližini podjetja vodi naš dolgoletni sodelavec in prijatelj Jani Četina.

Program SIP ambasadorstva predstavlja pomemben steber naše blagovne znamke, saj ambasadorji s svojo strastjo, znanjem in izkušnjami aktivno prispevajo k rasti in inovacijam. Skupaj soustvarjamo prihodnost, ki temelji na trdnih partnerstvih in skupnem razumevanju potreb kmetijstva, kar nas vodi k razvoju zanesljivih in robustnih rešitev za naše uporabnike.

Več o naših ambasadorjih si lahko preberete TUKAJ.

Ključne besede: stroji za spravilo travinja, travinje, krma, kosilnice, obračalniki, zgrabljalniki, stranke, uporabniki, kupci, demonstracija, dogodek, razstava.